Ce inseamna <Stare> si cum sunt clasificate <starile>

Vinilul este in stare perfecta, probabil nici nu a fost folosit sau scos din tipla vreodata.

Coperta vinilului prezinta doar cele mai fine zgarieturi si urme de folosiinta, nu are indoituri sau urme majore, nu ii lipseste nicio parte.
Vinilul este in stare foarte buna de functionare, si nu prezinta zgarieturi majore pe suprafata sa.

Coperta prezinta urme de folosiinta sau zgarieturi, poate avea si indoituri sau alte semne de manipulare ale proprietarilor anteriori. De asemenea este posibil sa prezinte dedicatii sau note pe una din partile copertii.
Vinilul este in stare buna de functionare, suprafata poate prezenta sgarieturi fine si semne de folosiinta anterioara.

Coperta prezinta urme de folosiinta majore, ii lipsesc unele bucati superficiale, posibile note de mana pe coperti, zgarieturi si indoituri.
Vinilul este in stare satisfacatoare, suprafata poate prezenta sgarieturi si semne de folosiinta anterioara, iar in unele momente se pot observa zgomote de suprafata.

Reprezinta ultimul grad de catalogare al vinilurilor, de obicei vine cu o reducere de 50% sau mai mult, fata de pretul de lista.
Coperta prezinta urme, pete, zgarieturi, indoituri, note de mana, sau alte probleme majore si necesita reconditionare.
Vinilul este in stare incerta de fucntionare, poate sarii si poate prezenta zgomot de suprafata.

Intrebari Frecvente

Pentru moment, sunt acceptate doar platile in sistem ramburs – in momentul in care coletul a ajuns la dvs.

Livram exclusiv prin intermediul FanCourier in regim local si national. Momentan nu avem optiuni de livrari in regim de urgenta.

De obicei, local – in Bucuresti, o comanda plasata pana in ora 12:00 va ajunge 1-2 zile, daca a fost plasata dupa ora 12:00 este posibil sa ajunga in 2-3 zile.
La nivel national, comenzile plasate pana in ora 12:00 ajung in 2-3 zile , iar cele plaste dupa 12:00 ajung in 3-5 zile.

Nu. Poti finaliza o comanda foarte simplu fara sa iti creezi un cont.

Avand in vedere ca produsele noastre sunt exclusiv produse folosite, vintage, sau second-hand, perceptia noastra asupra starii in care sunt poate fi subiective. Asadar, in eventualitatea putin probabila in care aveti probleme cu unul dintre produsele achizitionate de pe site-ul nostru, ne puteti contacta telefonic sau prin email, in maxim 30 de zile, in vederea efectuarii unui retur. Noi vom suporta toate taxele, iar dvs. va veti recupera in totalitate banii pe care i-ati platit pe produsul in cauza.

Un „visc” este un Disc de Vinil. Iar „Viscuri” a venit din dorinta de a lua un vis impreuna cu o pasiune, pe care le-am combinat intr-un magazin online de Discuri de Vinil, asa a rezultat „Viscuri”.

 

Cum returnez un produs sau o intreaga comanda

Mergi la formularul de CONTACT

Odata ajuns aici completeaza formularul cu datele personale, iar cand ai ajuns la casuta pentru mesaj optional te rugam sa introduci urmatoare date:

  • Nr. comenzii
  • Produsul/Produsele pe care le doresti returnate.
  • Motivul pentru care doresti sa returnezi produsul/produsele

Apasa butonul P L A Y si asteapta sa te contactam in vederea aprobarii returului.

Multumim,

Ganduri bune!

Ai alte intrebari? Nicio problema, te asteptam cu ele aici.